De Heerlijkste Specialiteiten van Marokfood bestelt u hier.

Combi deal 1

Complete maaltijd met de heerlijkste producten vers bereid in onze Marokkaanse keuken.

Deze combinatie geeft een korting van 10%.

 43,86 53,74
deal
Combi deal 2

Kefta Marokkaanse gehaktballetje+ Couscous + Drinken

Deze combinatie geeft een korting van 10%.

Vanaf:  41,63
deal
Combi deal 3

Marokkanse salade + Kip met citroen + Sinaasappel met kaneel

Deze combinatie geeft een korting van 10%.

 

 41,63
deal
Groene Salade

Marokkaanse salades zijn een van de lichte en bijgerechten die op tafel worden gezet voordat de hoofdmaaltijd begint, en op hun beurt helpen ze het lichaam te voorzien van energie en vitaliteit,

 8,75
Marokkaanse Salade

Marokkaanse salades zijn een van de lichte en bijgerechten die op tafel worden gezet voordat de hoofdmaaltijd begint, en op hun beurt helpen ze het lichaam te voorzien van energie en vitaliteit.

 8,75
Pastilla Met kip

Pastilla is een traditioneel Marokkaans gerecht, een soort deeg gevuld met uien, kip, peterselie, koriander, gekookte eieren en amandelen, een zoet en hartig mengsel, op smaak gebracht met kaneel.

 14,50
Pompoen Soep

Pompoensoep is een voedzame en gezonde soep die warm geserveerd wordt met vers brood, Het onderscheidt zich door zijn heerlijke smaak en heerlijke oranje kleur, en is er beroemd om, vooral in de landen van Marokko.

 11,50
Sinaasappel met Kaneel

Sinaasappels zijn een uitstekende bron van vitamine C en vitamine C in sinaasappels helpt bij het opnemen van calcium in het lichaam, Het bevat ook vitamine A en is een bron van natrium, kalium, magnesium, koper, zwavel en chloor.

 8,50
Spaghetti kefta

Heerlijke spaghetti met kaas en marokkaanse kruiden

 24,95
Tajine kookworkshop van Marokfood

Marokfood – De Tajine kookworkshop

Altijd al willen koken met een Tajine? Of bent u van plan om samen met een vriend(in) iets leuks te willen gaan doen?

De Tajine kookworkshop van Marokfood is dan bij uitstek de beste en leukste manier om kennis te maken met deze vorm van koken!

De Marokkaanse kok Manal (welke dagelijks eten bereidt voor het Marokkaanse Restaurant Marokfood.nl in Deventer en welke gehuisvest is in het pand waar ook een heerlijke Wellness  aanwezig is. U leert tijdens de workshop de lekkerste gerechten te bereiden in onze zelfgebakken traditionele Tajines. Een Tajine, ook wel Tagine genoemd, is een aardewerken stoofpot, welke zeer bekend en veelvoudig wordt gebruikt in de Marokkaanse keuken.

U leert hoe u een Marokkaanse stoofpot maakt met een diversiteit aan verse groenten, Marokkaanse kruiden en (indien gewenst) vlees en natuurlijk ‘Ras El Hanout’, een bekend Marokkaans kruidenmix, wat letterlijk ‘het beste van Marokko’ betekent.

De Tajine kookworkshop van Marokfood.nl  is er ook voor vegetariërs en veganisten.

Door het sluiten van de Tajine (met passende deksel), blijven in de Tajine alle voedingsstoffen bewaard. Mede daarom is een gerecht uit de Tajine niet alleen enorm smaakvol, maar ook nog eens super gezond!

Tajine kookworkshop, 2 tot 10 personen, vanaf

 45,50 p/p
Yoghurt Fruit

Heerlijk dessert met yoghurt en fruit

 9,00
Harira Soep

Harira is een stevige traditionele Marokkaanse soep gemaakt met tomaten, kikkererwten, vlees (halal), vermicelli en kruiden. Warm geserveerd, het begeleidt de meeste Ramadan-maaltijden en wordt vaak samen gegeten met dadels.

 11,75

Loading...

Geen Gerechten meer