Over Marokfood

We gebruiken alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het resultaat is een smaak waar je bij zweert.

Welkom bij Marokfood. Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedsel intolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit volledig uit te sluiten. Wij verzoeken u bij het plaatsen van uw bestelling duidelijk uw allergieën of intolerantie kenbaar te maken!
marokfood-seizoen-groenten
marokfood-halal

Ons verhaal

De Aankoop van de woning welke later zou worden omgetoverd tot een ware luxe wellness resort met de mogelijkheid te eten te genieten en te eten in de lounge wist toen nog niemand. Het idee was geboren bij het uitgraven van de kelder met zwembad. Kijkt u maar eens op Euthalia.nl

In dit jaar waren de verbouwingen achter de rug en zijn wij begonnen met de onderneming.

Wegens het succes van onze formule liep het bedrijf (het Wellness gedeelte) ondanks de Corona pandemie goed. Dit komt met name het kleinschalig is waarbij de ruimte(s) uitsluitend privé kunnen worden geboekt.

Het jaar van de tweeën. Naast een heerlijk badhuis werd het tijd om de kwaliteit van het eten te verbeteren. Gekozen is voor Marokkaans eten omdat Manal (onze chef-kok) daar vandaan komt en heerlijk kan koken. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt …. en dat proef je meteen. Met liefde bereid. Welkom! Marhaba.

Wij maken echt eten met de hand, vers op bestelling.
Het is niet de snelste manier – het is de juiste manier.

Marokaans eten, Heerlijk Hallal of Halal voedsel met Liefde bereid. Tajine echt uit de Marokkaanse Keuken welk Voedsel bereid met liefde door chef kok Manal

signature-white-marokfood

Kwaliteit & Liefde

Wij werken uitsluitend met Halal producten, verse groente welke allen met liefde bereid.

marokfood-halal