Bezorging
Malse stukjes kalfsvlees aangebraden met aroma’s van gember en kaneel, geglazuurd met gekarameliseerd pruimensap, bestrooid met sesam en gouden amandelen.
Briwat is een gerecht uit de Marokkaanse keuken, bereid met pastilla papier (bestaande uit een heel dun deeg gemaakt met bloem, water en zout) in de oven of gebakken in een oliebad. Het is een van de gebakjes die geserveerd worden op bruiloften en evenementen in Marokko, samen met verschillende vormen en soorten salades en snacks.
Heerlijke Kip (Halal) met citroen in zijn fijne gewaad van gebakken uien met aroma’s van olijf en verse gember. Een heerlijke beldi (boeren) kip gekruid met gekonfijte citroen.
Pannenkoek is een recept bereid uit meel, suiker, eieren, melk, boter, en je diende als dessert
In de tajine worden gerechten gemaakt op basis van verse groenten met naar wens Kip, Vis of Vlees.
Pastilla is een traditioneel Marokkaans gerecht, een soort deeg gevuld met vis, zeevruchten en noedels.
Seizoens- groenten Meslalla-olijven, Mahfour-raapjes, nieuwe aardappelen. Ontdek de versheid van het seizoen in de Marokkaanse keuken.
Tajine Jelbana, een soort bouillon die voornamelijk wordt bereid met Cowpea korrels, met rundvlees, kip of lam, en die erg populair zijn. Vooral in landbouwgebieden waar champignons worden gekweekt, waardoor dit zaad beschikbaar komt en toegankelijk is voor de lokale bevolking, zacht, biologisch en natuurlijk.
Marokkaanse salades zijn een van de lichte en bijgerechten die op tafel worden gezet voordat de hoofdmaaltijd begint, en op hun beurt helpen ze het lichaam te voorzien van energie en vitaliteit,