Kalfsvlees Met Pruimen

Malse stukjes kalfsvlees aangebraden met aroma’s van gember en kaneel, geglazuurd met gekarameliseerd pruimensap, bestrooid met sesam en gouden amandelen.

 28,75
Kefta (Marokkaanse gehaktballetjes)

Briwat is een gerecht uit de Marokkaanse keuken, bereid met pastilla papier (bestaande uit een heel dun deeg gemaakt met bloem, water en zout) in de oven of gebakken in een oliebad. Het is een van de gebakjes die geserveerd worden op bruiloften en evenementen in Marokko, samen met verschillende vormen en soorten salades en snacks.

 9,50
Kip Met Citroen

Heerlijke Kip (Halal) met citroen in zijn fijne gewaad van gebakken uien met aroma’s van olijf en verse gember. Een heerlijke beldi (boeren) kip gekruid met gekonfijte citroen.

 26,85
Kokosnoot Chocopasta Pannenkoek

Pannenkoek is een recept bereid uit meel, suiker, eieren, melk, boter, en je diende als dessert

 12,50
Marokkaanse Tajine

In de tajine worden gerechten gemaakt op basis van verse groenten met naar wens Kip, Vis of Vlees.

 26,98 39,95
Pastilla Zeevruchten

Pastilla is een traditioneel Marokkaans gerecht, een soort deeg gevuld met vis, zeevruchten en noedels.

 16,50
Seizoen Groenten

Seizoens- groenten Meslalla-olijven, Mahfour-raapjes, nieuwe aardappelen. Ontdek de versheid van het seizoen in de Marokkaanse keuken.

 24,79
Tajine Jelbana

Tajine Jelbana, een soort bouillon die voornamelijk wordt bereid met Cowpea korrels, met rundvlees, kip of lam, en die erg populair zijn. Vooral in landbouwgebieden waar champignons worden gekweekt, waardoor dit zaad beschikbaar komt en toegankelijk is voor de lokale bevolking, zacht, biologisch en natuurlijk.

 36,75
Tonijn Salade

Marokkaanse salades zijn een van de lichte en bijgerechten die op tafel worden gezet voordat de hoofdmaaltijd begint, en op hun beurt helpen ze het lichaam te voorzien van energie en vitaliteit,

 7,75