De Heerlijkste Specialiteiten van Marokfood bestelt u hier online.

Prijs instellen:

Bekijk:
Sorteer Op:
Combi deal 1

Complete maaltijd met de heerlijkste producten vers bereid in onze Marokkaanse keuken.

Deze combinatie geeft een korting van 10%.

 29,03 38,93
deal
Combi deal 2

Kefta Marokkaanse gehaktballetje+ Couscous + Drinken

Deze combinatie geeft een korting van 10%.

Vanaf:  31,05
deal
Combi deal 3

Marokkanse salade + Kip met citroen + Sinaasappel met kaneel

Deze combinatie geeft een korting van 10%.

 

 33,49
deal
Groene Salade

Marokkaanse salades zijn een van de lichte en bijgerechten die op tafel worden gezet voordat de hoofdmaaltijd begint, en op hun beurt helpen ze het lichaam te voorzien van energie en vitaliteit,

 8,75
Marokkaanse Salade

Marokkaanse salades zijn een van de lichte en bijgerechten die op tafel worden gezet voordat de hoofdmaaltijd begint, en op hun beurt helpen ze het lichaam te voorzien van energie en vitaliteit.

 8,75
Pastilla Met kip

Pastilla is een traditioneel Marokkaans gerecht, een soort deeg gevuld met uien, kip, peterselie, koriander, gekookte eieren en amandelen, een zoet en hartig mengsel, op smaak gebracht met kaneel.

 12,50
-14%
Pompoen Soep

Pompoensoep is een voedzame en gezonde soep die warm geserveerd wordt met vers brood, Het onderscheidt zich door zijn heerlijke smaak en heerlijke oranje kleur, en is er beroemd om, vooral in de landen van Marokko.

 9,50
Sinaasappel met Kaneel

Sinaasappels zijn een uitstekende bron van vitamine C en vitamine C in sinaasappels helpt bij het opnemen van calcium in het lichaam, Het bevat ook vitamine A en is een bron van natrium, kalium, magnesium, koper, zwavel en chloor.

 8,50
Spaghetti kefta

Heerlijke spaghetti met kaas en marokkaanse kruiden

 19,95
Yoghurt Fruit

Heerlijk dessert met yoghurt en fruit

 9,00
Harira Soep

Harira is een stevige traditionele Marokkaanse soep gemaakt met tomaten, kikkererwten, vlees (halal), vermicelli en kruiden. Warm geserveerd, het begeleidt de meeste Ramadan-maaltijden en wordt vaak samen gegeten met dadels.

 9,75
Couscous Maroc

Marokkaanse couscous is het traditionele gerecht voor speciale gelegenheden. Meestal wordt deze op vrijdagen gegeten i.v.m. met de religie na het gebed. Natuurlijk heerlijk als gerecht voor elke dag.

 29,00

Loading...

Geen Gerechten meer